18.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Αποκαλύφθηκε» η μασκότ για το Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2021

Έγιναν τα αποκαλυπτήρια σήμερα για τη νέα μασκότ του Ευρωμπάσκετ Γυναικών 2021 που θα βρεθεί στα παρκέ της Γαλλίας και της Ισπανίας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μπορεί οι εθνικές ομάδες να βρίσκονται στο στάδιο των «παραθύρων» ώστε να διεκδικήσουν το εισιτήριο για την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ Γυναικών, όμως η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστή τη μασκότ που θα δώσει «παλμό» στους αγώνες της τελικής φάσης.

Το όνομα της είναι Λόλα και θα είναι η πρέσβειρα για την 38η διοργάνωση του Ευρωμπάσκετ Γυναικών όπου θα διεξαχθεί από τις 17 Ιουνίου μέχρι τις 27 του ίδιου μήνα.

Η συγκεκριμένη μασκότ σχεδιάστηκε από το σλοβενικό πρακτορείο "Ζagdra" και με μια πρώτη ματιά δείχνει ένα κορίτσι με σγουρά μαλλιά όπου διαθέτει ενέργεια, ταχύτητα και ευελιξία με αποτέλεσμα να την καθιστά βασίλισσα του γηπέδου ενώ παράλληλα διαθέτει εσωτερική δύναμη.

Να υπενθυμίσουμε ότι η φάση των ομίλων και οι αντίστοιχοι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στο Στρασβουργο και τη Βαλένθια ενώ η τελική φάση της διοργάνωσης στην ισπανική πόλη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ