26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

«Αποκαλυπτήρια» με Ουγγαρία

Η Εθνική Ελλάδας Ανδρών θα παίξει για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο της, αντιμετωπίζοντας στα Δύο Αοράκια την Ουγγαρία, στο πλαίσιο του τουρνουά «Aegean».

Το πρώτο επίσημο φιλικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, που προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019 που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα, θα γίνει επί κρητικού εδάφους. Οι Έλληνες διεθνείς, μετά το… ξεμούδιασμα με το Ιράν, θα παίξουν κόντρα στους Μαγυάρους, παρουσία και του κόσμου τους.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θανάσης Σκουρτόπουλος, δεν είναι σίγουρο εάν θα έχει στη διάθεσή του το Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από γαστρεντερίτιδα και το Θανάση Αντετοκούνμπο, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση. Αμφότεροι δεν έπαιξαν στο ανεπίσημο φιλικό με το Ιράν, στα Δύο Αοράκια. Σίγουρα, πάντως, μπορεί να υπολογίζει στους Γιάννη Μπουρούση, Νικ Καλάθη, Αντώνη Κόνιαρη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Βαγγέλη Μάντζαρη, Ντίνο Μήτογλου, Γιώργο Παπαγιάννη, Κώστα Παπανικολάου, Ιωάννη Παπαπέτρου, Γιώργο Πρίντεζη, Χρήστο Σαλούστρος, Κώστα Σλούκα, Γιάννη Αθηναίου, Κώστα Αντετοκούνμπο και Παναγιώτη Βασιλόπουλο.

Το πρόγραμμα:

Παρασκευή 09/08
21.00 Ελλάδα-Ουγγαρία ΕΡΤ2

Κυριακή 11/08
19.15 Ελλάδα-Ιράν ΕΡΤ2



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ