13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

«Αποκαλυπτήρια» για το logo του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023 (vid)

Αν και απέχουμε αρκετά από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που θα διεξαχθεί στην Ινδονησία, τις Φιλιππίνες και την Ιαπωνία (25/8-10/9), η FIBA αποφάσισε να δημοσιοποιήσει το logo της διοργάνωσης.

Αν και ο παγκόσμιος αθλητισμός ταλαιπωρείται από την πανδημία, η FIBA αποδεικνύει καθημερινά μέσω των διοργανώσεών της που είναι υπό την αιγίδα της, ότι διαθέτει γρήγορα αντανακλαστικά και συνεχώς τροποποιεί το σύστημα διεξαγωγής τους με κύριο μέλημα την υγεία όλως των εμπλεκόμενων.

Εκτός από τις αλλαγές στις υπάρχον διοργανώσεις, η FIBA δείχνει πως ασχολείται και με μελλοντικά project, όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023 που θα φιλοξενηθεί σε τρεις χώρες παράλληλα. Για την ακρίβεια παρουσίασε σήμερα το logo της διοργάνωσης στο πλαίσιο της καμπάνιας της #DontMissABeat.

Ο Γενικός Γραμματές της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, δήλωσε: «Αυτό είναι ένα πολύ συναρπαστικό ορόσημο. Το διακριτικό λογότυπο του Παγκόσμιου Κυπέλλου Μπάσκετ FIBA ​​2023 συμβολίζει την αγάπη μας για το παιχνίδι, το οποίο μοιράζονται οι οργανωτικές επιτροπές και η FIBA, και αντιπροσωπεύει επίσης το όραμα και το πάθος της εκδήλωσης που διοργανώνεται, για πρώτη φορά, σε τρεις χώρες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ