16.7 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Αποθέωση Μάτζικ για Χιλ (pic)

Ο Γκραντ Χιλ μπήκε στο Hall Of Fame, μαζί με αρκετούς ακόμη αθλητές, με τον Μάτζικ Τζόνσον να τον ξεχωρίζει, θεωρώντας τον παίκτη επιπέδου... Τζόρνταν.

Ο Γκραν Χιλ ήταν ένας σπουδαίος και, ταυτόχρονα, ένας άτυχος παίκτης. Τη σεζόν 2000-2001, χρειάστηκε να κάνει μια επέμβαση στον αστράγαλο, ύστερα από έξι φοβερά χρόνια με τους Πίστονς, όπου φαινόταν έτοιμος να αφήσει εποχή. Μετά, δεν ήταν ποτέ ξανά ο ίδιος, χάνοντας την ευκαιρία να μπει στη λίστα με τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών για το μπάσκετ.

Μπήκε, βέβαια, στη λίστα με αυτούς που βρίσκονται στο Hall Of Fame. Μαζί με μια γενιά σπουδαίων αθλητών, όπως ο Στιβ Νας, ο Τζέισον Κιντ ή ο Ντίνο Ράτζα, συμπεριλήθηκε και αυτός, με τον Μάτζικ Τζόνσον να τον αποθεώνει, μιλώντας για τις προοπτικές που είχε στην καριέρα του. «Αν δεν είχε τον τραυματισμό κατά την διάρκεια της καριέρας του, ο Γκραντ Χιλ θα είχε αποσυρθεί ως ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία. Πριν από τον τραυματισμό του, έκανε πράγματα που μόνο από τους Μάικλ Τζόρνταν, Κόμπι Μπράιαντ και ΛεΜπρόν Τζέιμς έχουμε δει», ανέφερε συγκεκριμένα ο «μύθος» των Λέικερς. Δεν έχει και άδικο, εδώ που τα λέμε...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ