21.3 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Αποθέωση Ευρωλίγκα για τον κορυφαίο του αιώνα Παναθηναϊκό (vid)

Η Ευρωλίγκα παρουαίασε το ντοκιμαντέρ «Guardian of a Legacy» με πρωταγωνιστή τον Νικ Καλάθη, μην χάνοντας την ευκαιρία να αποθεώσει τον Παναθηναϊκό για τους τίτλους του και μαζί την οικογένεια Γιαννακόπουλου για το δημιούργημά της.

Έξι ευρωπαϊκά τρόπαια, πέντε σε αυτό τον αιώνα που διανύουμε. Όλα, με κοινό παρονομαστή την οικογένεια Γιαννακόπουλου και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που «έχτισαν» τον γίγαντα και «Εξάστερο» Παναθηναϊκό. Η Ευρωλίγκα δεν μπορούσε παρά να υποκλιθεί στο «πράσινο» μεγαλείο, χαρακτηρίζοντας το σύλλογο ως τον κορυφαίο για τον αιώνα αυτόν, ενώ ο Σέρβος τεχνικός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στη συμβολή του Παύλου Γιαννακόπουλου, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «Guardian of a Legacy» για τον Νικ Καλάθη.

«Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έμεινε στη ιστορία ως μια από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ αφού καθιέρωσε τον Παναθηναϊκό στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης μαζί με τα αδέλφια του, τους κυρίους Θανάση και Κώστα. Μπορώ να πω πως ήμασταν πολύ τυχεροί που είχαμε έναν τέτοιο άνθρωπο κοντά μας, έναν άνθρωπο που ανά πάσα στιγμή ήταν έτοιμος να μας βοηθήσει. Θέλω να πω άλλη μια φορά πως ο Παναθηναϊκός ήταν πρώτα απ' όλα ο κύριος Παύλος Γιαννακόπουλος», ανέφερε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ