15.8 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αποθέωσε τον Μπλατ ο Μοζγκόφ

Ο Τιμοφέι Μοζγκόφ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντέιβιντ Μπλατ με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Εθνική Ρωσίας αλλά και στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην ιστοσελίδα «sportsrabbi.com»:

«Το πιο σημαντικό που έχω μάθει από τον κόουτς Ντέιβιντ Μπλατ είναι ότι πρέπει πάντα να είσαι θετικός. Πάντα τόνιζε ότι δεν έχει σημασία πώς πάει το παιχνίδι, είτε κερδίζεις είτε χάνεις, αλλά πρέπει να είσαι αληθινός στο παιχνίδι και το παιχνίδι θα είναι αληθινό για σένα. Αυτές είναι οι αρχές του όταν κάναμε προπόνηση. Νομίζω ότι είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχω συνεργαστεί, γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο για μένα να τον δω στην υπάρχουσα κατάσταση. Περάσαμε πολύ χρόνο μαζί και είναι κομμάτι της ζωής μου. Στην ουσία είναι κομμάτι μου και έχει πάντα μια μεγάλη θέση στην καρδιά μου».

Για την πίστη που έδειχνε προς εκείνον τόνισε: «Μου έδωσε την ευκαιρία να δείξω ποιος είμαι στον κόσμο και να παίξω μπάσκετ. Πάντα πίστευε σε μένα και πάντα ήταν δίπλα μου».

Αναφερόμενος στο πρόβλημα υγείας του έμπειρου τεχνικού είπε: «Ελπίζω ότι μπορεί να παλέψει, να παλέψει την ασθένειά του και να είναι δυνατός. Όλες οι προσευχές μου είναι μαζί του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ