21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Αποθέωσε Ολυμπιακό ο Λάσο

Την μεγάλη εκτίμηση που έχει για τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Πάμπλο Λάσο ενόψει της επίσκεψης της Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ (8/12, 21:00).

Ο τεχνικός της "βασίλισσας" εξήρε το ρόστερ των "ερυθρόλευκων", αποθέωσε τον Βασίλη Σπανούλη και μίλησε για τους τραυματισμούς της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πρέπει να κάνουμε τα πράγματα σωστά. Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ δεμένη ομάδα, που έχει σημεία αναφοράς εντός κι εκτός ρακέτας. Ο Σπανούλης επέστρεψε, είναι ένας καθοριστικός και δημιουργικός παίκτης. Είναι ο ηγέτης του. Ο Ολυμπιακός δεν αλλάζει το στιλ παιχνιδιού του αλλά προσαρμόζεται σε αυτά που κάνει ο Σπανούλης. Έχουν όμως παίκτες όπως ο Πρίντεζης, ο Μιλουτίνοφ, ο ΜακΛιν και σουτέρ, όπως τον Ρόμπερτς και τον Στρέλνιεκς».

Για το στιλ του Ολυμπιακού: «Ο Ολυμπιακός είναι πολύ ανταγωνιστικός και πιστός στο πλάνο που του δίνει αποτελέσματα. Έχει μια φιλοσοφία που τον κάνει μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και θα προσπαθήσουμε να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, να πάρουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και να αποφύγουμε τα λάθη».

Τέλος, για τα προβλήματα τραυματισμών, ανέφερε:«Καταφέραμε να κάνουμε ομαδική προπόνηση. Ο Τέιλορ μπήκε αυτή την εβδομάδα, είναι καλά και θα ταξιδέψει. Ο Ρούντι είχε ένα πρόβλημα στο πόδι, αλλά μπήκε κι αυτός. 13 παίκτες θα  ταξιδέψουν. Θα δούμε ποιος θα μείνει εκτός την τελευταία στιγμή».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ