20.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Αποθέωσε Ντόντσιτς ο Λάσο

Ο Πάμπλο Λάσο τρέφει ιδιαίτερη αδυναμία προς το πρόσωπο του Λούκα Ντόντσιτς κι αυτό φάνηκε κι από τις τελευταίες δηλώσεις του.

Σε ερώτηση που δέχτηκε και αφορούσε την παρουσία του Σλοβένου στο ΝΒΑ με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ξανά με κολακευτικά λόγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα πηγαίνει πολύ καλά, είναι ένα αγόρι που έχει άστρο. Με τον Λούκα πάντα είχα την αίσθηση πως στο παρκέ θα κάνει κάτι καλό, είναι ένα αγόρι που μπορεί να κάνει τα πράγματα πολύ καλά. Είμαι πολύ αισιόδοξος, όχι επειδή είναι αστέρι, αλλά επειδή είναι σπουδαίος παίκτης. 

Θεωρώ ότι βρίσκεται σε έναν οργανισμό που έχει τη δυνατότητα να αναπτυχθεί ως παίκτης, από την ιστορία της ομάδας, από τον προπονητή, από την εμπιστοσύνη που του έχουν δείξει όλοι και του εύχομαι καλή τύχη σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από αυτό που έπαιζε μέχρι πρότινος. Είναι έξυπνος και πρόκειται να προσαρμοστεί. Του εύχομαι καλή επιτυχία».

Για το αν θα ξενυχτήσει προκειμένου να τον δει: «Δεν θα μείνω ξύπνιος μέχρι αργά. Θα κοιμηθώ για λίγο και σίγουρα θα δω τα παιχνίδια του, αλλά σίγουρα θα προτιμούσα να κοιμηθώ. Δεν είναι στη σκέψη μου να κάθομαι μέχρι αργά να βλέπω τους αγώνες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ