23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Αποδεσμεύτηκε από την Μπιλμπάο ο Μόουζες και καταλήγει στην ΑΕΚ!

O δρόμος της επιστροφής του Κίνγκσλεϊ Μόουζες στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ άνοιξε, καθώς η Μπιλμπάο ανακοίνωσε την αποδέσμευση του Νιγηριανού σέντερ και πλέον απομένει η ανακοίνωση της «Ένωσης».

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Κίνγκσλεϊ Μόουζες στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και την Μπιλμπάο, καθώς έπειτα από 8 αγωνιστικές αποτελεί κι επίσημα παρελθόν, με τον Άλεξ Μουμπρού να μην τον εμπιστεύεται.

Ο πρώην παίκτης του Περιστερίου έχει βρει ήδη την επόμενη ομάδα του, καθώς όπως είχε ενημερώσει και το Basketa.gr προ ημερών, ο Μόουζες έχει προφορική συμφωνία με την «Ένωση» και βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στην Ελλάδα. Εφόσον διακανονιστεί το θέμα με τα 5 ban που έχει επιβληθεί στην ΑΕΚ από τη FIBA, τότε θα υπάρξουν και οι οριστικές εξελίξεις.

Την φετινή σεζόν ο Νιγηριανός σέντερ σε 8 παιχνίδια στην Ισπανία μέτρησε 4.4 πόντους και 2.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ανακοίνωση Μπιλμπάο:

«H Mπιλμπάο και ο σέντερ από τη Νιγηρία, Κίνγκσλεϊ Μόουζες κατέληξαν στη λύση της συμφωνίας τους με τον παίκτη να μην ανήκει πλέον στην Μπιλμπάο. Ευχαριστούμε τον Μόουζες για τον επαγγελματισμό όσους μήνες φόρεσε τη φανέλα της ομάδας και του ευχόμαστε καλή τύχη στρα μελλοντικά του σχέδια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ