15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Απογοητευτική η τηλεθέαση του Game 1

Οι Λος Άντζελες Λέικερς και οι Μαιάμι Χιτ αναμετρήθηκαν στην πρώτη της μονομαχία για την κατάκτηση του τίτλου όμως η τηλεθέαση δεν ήταν η αναμενόμενη που περίμεναν οι άνθρωποι του ΝΒΑ, καθώς τα νούμερα απογοήτευσαν.

Το ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν έχει αναμετρηθεί ξανά την ιστορία τους στους τελικούς του ΝΒΑ, το ότι δίνουν το παρών οι Λεμπρόν Τζέιμς, Άντονι Ντέιβις και το ενδιαφέρον νεανικό project της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα, περίμεναν ότι θα τραβήξουν την προσοχή του κοινού.

Όμως όπως έδειξε η τηλεθέαση τελικά δεν υπήρξε το αναμενόμενο ενδιαφέρον με μόλις 5.31 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν το Game 1 ενώ το πιο νεανικό κοινό (18-49) κάθισε να δει την αναμέτρηση περισσότερο. Οι δύο κύριοι λόγοι αυτής της χαμηλής τηλεθέασης μπορούν να θεωρηθούν το ότι βρισκόμαστε στην εποχή του Covid-19 ενώ η εξέλιξη του αγώνα δεν βοήθησε, καθώς πήραν... κεφάλι από νωρίς οι Λέικερς.

Συγκριτικά με τις δύο προηγούμενες σεζόν τα νούμερα εμφάνισαν σημαντική πτώση, με το Game 1 το 2019 ανάμεσα στους Ουόριορς και τους Ράπτορς να καταγράφει τηλεθέαση 13.5 εκατ. ενώ το Game 1 to 2018 ανάμεσα στους Ουόριορς και τους Καβαλίερς είχε 17.7 εκατ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ