13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αποβολή Γιάννη, νίκησαν οι Μπακς (vids)

Καρέ διαδοχικών νικών συμπλήρωσαν οι Μιλγουόκι Μπακς, που επιβλήθηκαν με 135-134 των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Fiserv Forum». Παράλληλα, αυτή ήταν η όγδοη σερί νίκη τους απέναντι στους «μάγους».

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε με 23π., εννέα ριμπάουντ και οκτώ ασίστ σε 29.40’, αφού αποβλήθηκε από τους διαιτητές με έξι φάουλ, ενώ 29π. με πέντε ριμπάουντ και έξι ασίστ είχε ο Τζρου Χόλιντεϊ, 11π. με οκτώ ριμπάουντ ο Μπρουκ Λόπεζ και 19π. ο Ντόντε Ντι Βιντσέντζο. Ο Πατ Κόνατον έβαλε κρίσιμους πόντους στο φινάλε, για να «σταματήσει» στους 16π., και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε 3π., ένα ριμπάουντ και μία ασίστ σε 15.31’. Εκτός έμεινε ο Κρις Μίντλετον.

https://www.youtube.com/watch?v=kOpD9qUiAwI

https://www.youtube.com/watch?v=zBeDeXhU0jg

Ο Μπράντλεϊ Μπιλ με 42π. και ο Ράσελ Ουέστμπρουκ με ακόμα ένα triple double (29π., δώδεκα ριμπάουντ, δεκαεφτά ασίστ) ξεχώρισαν για τους «πρωτευουσιάνους», που παρατάχθηκαν χωρίς το Ρούι Χατσιμούρα. Άλλους 13π. είχε ο Ντάβιντ Μπέρτανς και «διπλός» με 12π. και δέκα ριμπάουντ ήταν ο Ντάνιελ Γκάφορντ.

https://www.youtube.com/watch?v=Wln_cGCkxqA

O 32άχρονος γκαρντ έφθασε τα 179 triple doubles στην καριέρα του στο ΝΒΑ και χρειάζεται άλλα τρία για να ξεπεράσει τον Όσκαρ Ρόμπερτσον, στη σχετική λίστα.

https://www.youtube.com/watch?v=pGhxV30EGVw



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ