16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

«Απλήρωτοι για δύο μήνες στην Χίμκι»

Η φημολογία που επικρατούσε γύρω από τα οικονομικά της Χίμκι το τελευταίο διάστημα φαίνεται να επιβεβαιώνονται από δημοσιεύματα της χώρας, κάνοντας λόγο ότι οι παίκτες είναι απλήρωτοι τους τελευταίους δύο μήνες.

Η κακή φετινή πορεία της Χίμκι στη Εuroleague και στη VTB League αντίστοιχα είναι γνωστή και δεδομένη αλλά αυτό που δεν γνώριζαν αρκετοί είναι ο λόγος που κρύβεται πίσω από αυτή την χαμηλή απόδοση αρκετών παικτών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "rsports.ria.ru" οι παίκτες της Χίμκι δεν έχουν πληρωθεί τους τελευταίους δύο μήνες και αυτό φαίνεται να ταράζει την ηρεμία του συλλόγου, καθώς μετά τον Γιόνας Γερέμπκο και τον Γκρεγκ Μονρό, οι οποίοι έλυσαν το συμβόλαιό τους λόγω της οικονομικής κατάστασης, φαίνεται να χάνει ακόμη ένα σημαντικό... γρανάζι, όπως ο Ντέβιν Μπούκερ όπου βρίσκεται στην πατρίδα του και δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει σύντομα στην Ευρώπη.

Η ρώσικη ομάδα διανύσει την χειρότερη σεζόν της στην διοργάνωση της Εuroleague μετρώντας μόλις 2 νίκες σε 23 αγώνες , ενώ στη VTB League έχει έξι νίκες σε 12 αγώνες και πολύ πιθανόν να χειροτερέψει η κατάσταση αν συνεχιστούν οι αποχωρήσεις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ