22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απειλούνται με ποινή φυλάκισης ο Σλότερ και ο Πάνκο! (pic)

Η υπόθεση πλαστών διαβατηρίων ξαναβγήκε στην επιφάνεια και πλέον ο σέντερ της ΑΕΚ, Μάρκους Σλότερ και ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού, Άντι Πάνκο, κινδυνεύουν να τιμωρηθούν από τον εισαγγελέα της υπόθεσης με ποινή φυλάκισης 16 μηνών.

Ζορίζουν τα πράγματα για τους δύο Αμερικανούς, καθώς σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα και έπειτα από εκτενή έρευνα του εισαγγελέα, εν τέλει ζήτησε την ποινή φυλάκισης 16 μηνών των δύο παικτών. Όμως με βάση το νόμο που ισχύει στην Ισπανία και για ποινές που αφορούν μέχρι δύο χρόνια φυλάκιση τους «προστατεύει» και λογικά θα τιμωρηθούν με ένα χρηματικό πρόστιμο.

Αυτή η υπόθεση ξεκίνησε το 2014 και όταν ο Μάρκους Σλότερ αγωνιζόταν στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Άντι Πάνκο στη Φουενλαμπράδα και είχαν τον ίδιο εκπρόσωπο. Έτσι προσπάθησαν με ψεύτικα στοιχεία και με βάση τη συμφωνία του Κοτονού που υπεγράφη το 2000 μεταξύ της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κάποιων χωρών της Αφρικής να αποκτήσουν το δικαίωμα απόκτησης διαβατηρίου ώστε να μην πιάνουν θέση ξένων στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Από αυτή την ιστορία δεν θα επηρεαστεί σε κανένα σημείο η ΑΕΚ όποια και αν είναι η τιμωρία που θα αποφασιστεί για τον Μάρκους Σλότερ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ