17.5 C
Athens
Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Απειλεί Τζόρνταν και Ολάζουον ο Λέοναρντ (vids)

Ο ασυγκράτητος Καουάι Λέοναρντ γράφει ιστορία στα πλέι οφ του ΝΒΑ, έχοντας ήδη «σπάσει» ουκ ολίγα ρεκόρ. Πλέον, κυνηγάει ακόμα ένα, για να ξεπεράσει τους θρυλικούς Μάικλ Τζόρνταν και Χακίμ Ολάζουον.

Ο 27χρονος φόργουορντ έχει ήδη πετύχει φέτος σε έντεκα παιχνίδια των πλέι οφ, απέναντι στους Ορλάντο Μάτζικ, τους Φιλαδέλφεια Σίξερς και τους Μιλγουόκι Μπακς, τουλάχιστον 30π. Οι «πτερόσαυροι» προκρίθηκαν στους τελικούς και θα διεκδικήσουν τον τίτλο κόντρα στους περσινούς πρωταθλητές, Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, με τον 27χρονο φόργουορντ να «φλερτάρει» με ακόμα μία ιστορική επίδοση.

https://www.youtube.com/watch?v=j_wSgJK69PA

Συγκεκριμένα, χρειάζεται ακόμα μία «30άρα» για να πιάσει τον παλαίμαχο σέντερ στη δεύτερη θέση (έβαλε σε δώδεκα διαφορετικά ματς πλέι οφ τουλάχιστον 30π. το 1995, με τους Χιούστον Ρόκετς να πανηγυρίζουν το πρωτάθλημα), ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο «Air», που τόσο το 1989 όσο και το 1990 έβαλε τουλάχιστον 30π. σε δεκατρείς αναμετρήσεις πλέι οφ, αν και δεν μπόρεσε -σε αμφότερες τις σεζόν- να οδηγήσει τους Σικάγο Μπουλς στον τίτλο.

https://www.youtube.com/watch?v=hNqjnOTMbeE



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ