19.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απειλές κατά της ζωής του!

Συμβαίνουν και στα καλύτερα τα σπίτια. Ο λόγος περί απειλών κατά της ζωής διαιτητών. Σαν κι αυτές που εκτόξευσαν οργισμένοι οπαδοί του Κεντάκι κατά του ενός εκ των διαιτητών του προημιτελικού του τελικού τουρνουά του NCCA με το Νορθ Καρολάινα, Τζον Χίγκινς. Ο αγώνας κρίθηκε με δύο συγκλονιστικά σουτ στο φινάλε. Το τελευταίο έβαλε ο Λιουκ Μέι σχεδόν σε νεκρό χρόνο χαρίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στους Ταρχιλς της Νορθ Καρολάινα. Θυμηθείτε:

Οι οπαδοί του Κεντάκι δεν μπόρεσαν να αποδεχθούν ότι η ομάδα τους έχασε και έμεινε εκτός του φάιναλ φορ. Και ποιος νομίζετε ότι άναψε το φιτίλι και πυροδότησε τις αντιδράσεις τους; Σωστά μαντέψατε. Ο προπονητής της ομάδας! "Είναι απίστευτο το ότι καταφέραμε να μείνουμε τόσο πολύ στο παιχνίδι και να διεκδικήσουμε τη νίκη ως το τέλος. Οι διαιτητές σχεδόν απέβαλαν τους καλύτερους παίκτες μας από το πρώτο ημίχρονο", δήλωσε ο Τζον Καλιπάρι, που είδε τους Μαλίκ Μονκ, ΝτεΆρον Φοξ και Μπαμ Αντεμπάγιο να φορτώνονται με δύο φάουλ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και να αναγκάζονται να μείνουν για αρκετή ώρα στον πάγκο για να προφυλαχθούν.

Αυτά τα λόγια έδωσαν το έναυσμα στους θερμόαιμους να δράσουν. Διάφορα σάιτ οπαδών του Κεντάκι ανακάλυψαν ότι τα περισσότερα σφυρίγματα σε βάρος της ομάδας τους τα είχε δώσει ο Τζον Χίγκινς (το αν ήταν σωστά ή λάθος, μικρή σημασία έχει...) και τον στοχοποίησαν. Παρά το ότι τα τηλέφωνα του διαιτητή στο γραφείο και στο σπίτι του είναι απόρρητα, κάποιοι τα βρήκαν και άρχισαν να τηλεφωνούν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας. Οι πιο... ευγενικοί αρκούνταν απλώς σε έντονα παράπονα και... γαλλικά. Ορισμένοι άλλοι, όμως, το προχώρησαν περισσότερο. Άρχισαν να απειλούν ακόμα και την ίδια τη ζωή του! Μηνύματα πολλά, ανάλογου περιεχομένου, δέχθηκε και ο λογαριασμός του στο Facebook. 

Όταν πια το πράγμα χόντρυνε, ο Τζον Χίγκινς κατέφυγε στις αρχές. Επισκέφθηκε το γραφείο εισαγγελέα και επί δύο ώρες κατέθετε. Το λόγο προφανώς έχει από εδώ και πέρα η Δικαιοσύνη. Πάντως ο Χίγκινς δεν πτοείται. Όπως γίνεται γνωστό, θα είναι κανονικά διαθέσιμος να διευθύνει κάποιον από τους αγώνες του φάιναλ φορ.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά να μη λέτε ότι μόνο στην Ελλάδα εκτρέπεται τόσο η κατάσταση με τους διαιτητές...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ