27.2 C
Athens
Δευτέρα, 8 Ιουλίου, 2024

Απειλές δέχεται ο Πατσούλια! (vid)

Ο Ζάζα Πατσούλια με το εν πολλοίς αντιαθλητικό μαρκάρισμά του προκάλεσε τον τραυματισμό του Κάουι Λέοναρντ στον πρώτο τελικό της Δύσης και από τότε μπήκε στο στόχαστρο των φίλων των Σπερς. Τόσο πολύ ώστε, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, η οικογένειά του δέχεται τις τελευταίες μέρες απειλές μέσω των social media, οι οποίες τον ανάγκασαν να λάβει πρόσθετα μέτρα ασφαλείας για τα τρία παιδιά του στο σχολείο! Και κατηγόρησε γι' αυτό, σε ένα μεγάλο βαθμό τουλάχιστον, τον Γκρεγκ Πόποβιτς!

"Δεν φταίει εξ ολοκλήρου αυτός, αλλά όσα λέει επηρεάζουν πολλούς ανθρώπους και δυστυχώς δεν μπορείς να ελέγξεις τι έχει ο καθένας μέσα στο κεφάλι του", δήλωσε ο Γεωργιανός στην USA Today. "Οι οπαδοί ακούνε το μήνυμα και λένε ότι αφού το λέει ο Ποπ, πάμε να το κάνουμε. Είναι λάθος. Μπορείς να απειλήσεις εμένα, αλλά όχι τη σύζυγο και τα παιδιά μου. Είναι λάθος".

Τι είχε πει ο Πόποβιτς μετά τον τραυματισμό του Λέοναρντ; "Ποιος ασχολείται αν είχε πρόθεση να κάνει αυτό το αντιαθλητικό και επικίνδυνο φάουλ; Έχετε ακούσει ποτέ τη λέξη σφαγή";

Ο Πατσούλια, πάντως, είναι τραυματίας και η συμμετοχή του στον τέταρτο αγώνα, που θα γίνει στο Σαν Αντόνιο, είναι αμφίβολη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ