22.2 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Απαρτία για τον Κολοσσό Ρόδου

Χωρίς προβλήματα και με πλήρες ρόστερ συνεχίζεται πλέον το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Κολοσσού Ρόδου στο Μουζάκι.

Ο Άρης Λυκογιάννης έχει στη διάθεσή τους και τους Δημήτρη Μωραΐτη και Τρέιβις Ντάνιελς, οι οποίοι ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις, έτσι οι «θαλασσί» θα είναι πάνοπλοι στο πρώτο φιλικό που θα δώσουν, απέναντι στην Καρδίτσα (04/09).

«Στο Μουζάκι συνεχίζουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας, όπου πλέον είμαστε πλήρεις, αφού ενσωματώθηκαν και οι Μωραΐτης και Ντάνιελς. Έτσι, διαθέτουμε πια δεκατρείς παίκτες. Το θετικό είναι ότι συνεχίζουμε χωρίς απρόοπτα και κάθε ημέρα βάζουμε τις λεπτομέρειες που θέλουμε στο παιχνίδι μας, ειδικά στην άμυνα. Προσπαθούμε να μοντάρουμε την ομάδα και στο πέντε εναντίον πέντε, εν όψει και του πρώτου φιλικού που θα δώσουμε. Θέλουμε να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι, ώστε να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε και κατά πόσο έχουν αφομοιώσει οι παίκτες αυτά που δουλεύουμε, αφού θα είναι ένα παιχνίδι αναγνωριστικό πιο πολύ και χωρίς σκοπιμότητες. Να δούμε τι θα μπορούμε να πάρουμε από τον καθένα», ανέφερε για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας ο βοηθός προπονητή, Λευτέρης Τσαουσίδης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ