18.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Απαλλάχθηκε και παίζει ο Χάρις

Ο Ραμόν Χάρις απαλλάχθηκε από τον αθλητικό δικαστήγια τα όσα έγιναν στον εντός έδρας αγώνα με τον Άρη κι έτσι θα παίξει στο πρώτο παιχνίδι του Κολοσσού Ρόδου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (16/05, 17.00) για τα προημιτελικά των φετινών πλέι οφ της Stoiximan.gr Basket League.

Οι «θαλασσί» κέρδισαν τους Θεσσαλονικείς κι εξασφάλισαν την παρουσία τους στα πλέι οφ, αλλά στο κυριακάτικο (13/05) ματς της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου στο Βενετόκλειο υπήρξε κι ένα απρόοπτο. Φίλαθλος των φιλοξενούμενων οπαδών έσπρωξε κι έφτυσε τον Αμερικανό φόργουορντ, περίπου τρία λεπτά πριν από το τέλος, με αποτέλεσμα εκείνος να αντιδράσει εισβάλλοντας στην κερκίδα. Το επεισόδιο δεν πήρε έκταση, μετά την άμεση επέμβαση των ψυχραιμότερων, κι εν τέλει ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου δεν τιμωρήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ.

Η απόφαση του αθλητικού δικαστή: «Απαλλάσσεται ο κος Ramon Harris, αθλητής της ομάδας της Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ ΚΑΕ, της πειθαρχικής κατηγορίας της εγκείμενης στην τέλεση των παραπτωμάτων της επίδειξης ανάρμοστης συμπεριφοράς προς θεατή αγώνα και της εγκατάλειψης του αγωνιστικού χώρου, μετά την έναρξη του αγώνα, χωρίς άδεια των διαιτητών, κατά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων «Α.Ο. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ-ΑΡΗΣ», που διεξήχθη στις 13-5-2018, στο γήπεδο «ΒΕΝΕΤΟΚΛΕΙΟ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ