29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Απαισιοδοξία για Ούκιτς, Μακ Γκραθ!

Αν και έπαιζε ουσιαστικά χωρίς πλέι μέικερ, καθώς οι δύο που διαθέτει, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς και ο Ντόνι Μακ Γκραθ, ήταν τραυματίες, η ΑΕΚ σκόραρε 90 πόντους και νίκησε με σχετική άνεση τον Άρη στον πρώτο αγώνα της σειράς του μικρού τελικού των πλέι οφ. Αυτό ήταν το καλό νέο για τον Σωτήρη Μανωλόπουλο. Το κακό νέο είναι ότι μάλλον πρέπει να κάνει το ίδιο και την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη! Να παίξει, δηλαδή, χωρίς τους δύο βασικούς πλέι μέικερ και να νικήσει.

Το ιατρικό τιμ δεν είναι αισιόδοξο όσον αφορά την ταχύτητα αποθεραπείας των δύο παικτών. Ο Ούκιτς ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα στους προσαγωγούς, το οποίο υπέστη στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής σειράς με τον Παναθηναϊκό. Λόγω της κρισιμότητας των αγώνων αποφάσισε να βγάλει συντηρητικά και χωρίς πολλή προπόνηση τη σειρά, έτσι κατάφερε να παίξει στα τρία επόμενα παιχνίδια, όμως η κατάστασή του επιδεινώθηκε. Και μετά τον τέταρτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην ουσία... κλάταρε. Από την περασμένη Τρίτη και μετά υποβάλλεται σε εντατική θεραπεία, όμως οι ενοχλήσεις δεν υποχωρούν και αυτή τη στιγμή φαντάζει πολύ δύσκολο να ακολουθήσει την αποστολή στη Θεσσαλονίκη για τον δεύτερο αγώνα με τον Άρη.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ντόνι Μακ Γκραθ, ο οποίος χτύπησε στη μέση λίγο πριν τελειώσει ο τέταρτος αγώνας με τον Παναθηναϊκό. Παρ' όλο που η μαγνητική τομογραφία δεν έδειξε κάτι ιδιαιτέρως ανησυχητικό, εντούτοις ούτε ο Αμερικανός μπορεί να προπονηθεί ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες είναι πολύ δύσκολο και να παίξει κόντρα στον Άρη.

Ένα παιχνίδι που υπολογίζει ιδιαίτερα δύσκολο ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, όχι μόνο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η ομάδα του, αλλά λόγω... Αλεξάνδρειου. "Επειδή έχω δουλέψει στον Άρη, ξέρω από πρώτο χέρι ότι όταν παίζει στο Αλεξάνδρειο είναι κατά 30% καλύτερος αυτός και κατά 30% χειρότερος ο αντίπαλός του", έλεγε σε πηγαδάκι που είχε στηθεί έξω από το ΟΑΚΑ μετά τον πρώτο αγώνα ο προπονητής της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ