27.1 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Απαγόρευση σε Παπαδόπουλο να κάτσει στον πάγκο!

«Μαίνεται» η κόντρα Παναθηναϊκού-Ευρωλίγκας, με τη δεύτερη να εκμεταλλεύεται το καταστατικό της και να απαγορεύει από τον πρόεδρο των «πρασίνων», Μάνο Παπαδόπουλο, να κάθεται στον πάγκο της ομάδας, κάτι που έκανε ανελλιπώς τα τελευταία 27 χρόνια.

Ο νυν πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, έχει τη δική του θέση στην άκρη του πάγκου της ομάδας από το 1991, όντας πάντοτε παρών για αυτήν. Αυτό, όμως, η Ευρωλίγκα αποφάσισε... να το αλλάξει, με αφορμή τόσο την χθεσινή του δήλωση (25/4) μετά το Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης όσο και έναν κανονισμό του καταστατικού της, ενημερώνοντας τους «πράσινους», ότι ο κύριος Παπαδόπουλος δεν μπορεί να κάθεται εκεί.

Συγκεκριμένα, η Ευρωλίγκα ανέφερε στους ανθρώπους του «τριφυλλιού» πως «επειδή συμμετέχει στα μίτινγκ του συναιτερισμού, δεν του επιτρέπεται να κάθεται στον πάγκο». Με αυτό τον τρόπο, πραγματοποιεί ακόμη μία προσπάθεια να κάνει επίδειξη δύναμης στον Παναθηναϊκό, φανερώνοντας για ακόμη μία φορά το τεταμένο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ προκαλεί εντύπωση το γεγονός, ότι επικοινώνησαν μαζί του, καθώς δεν προλάβαιναν να βγάλουν κάποια απόφαση για την περίπτωση αυτή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ