15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Απίστευτο φινάλε στο Σπλιτ! (vid)

H Μπουντούτνοστ έδειχνε αγκαλιά με τη νίκη στο Σπλιτ, αλλά οι γηπεδούχοι είχαν άλλη άποψη. Με ένα καλάθι από αυτά που δεν μπαίνουν ο Σάνι Τσαμπάρα χάρισε τους δύο βαθμούς στους Κροάτες διαμορφώνοντας το τελικό 78-77. Δείτε απλά τι κατάφερε να βάλει.

Οι Μαυροβούνιοι είχαν γράψει το 75-77 με 1'36'' για το φιάλε. Από εκεί και ως το τρελό τρίποντο του Τσαμπάρα, ο οποίος ως εκείνη τη στιγμή είχε 1/5 από τη γραμμή των τριών πόντων, καμία ομάδα δεν κατάφερε να φτάσει ως το καλάθι. Η Μπουντούτσνοστ ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει τη νίκη, αλλά με τη λήξη ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έδωσε την μπάλα στον συμπαίκτη του, ο οποίος εύστοχησε με έναν απίστευτο τρόπο!

Ο Ούκιτς ήταν ο κορυφαίος για την Σπλιτ με 20 πόντους , τέσσερα ριμπαόυντ και τρεις ασίστ, ενώ ο Μέσιτσεκ ακολούθησε με 18 πόντους. Για την Μπουντούτσνοστ ο Κομπς είχε 19 πόντους και από 13 σημείωσαν οι Ετζίμ και Μίτροβιτς.

H Σπλιτ μετά και τη 14η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας βρίσκεται στην 7η θέση της κατάταξης με ρεκόρ 5-9. Η Μπουντούτσνοστ είναι στην 6η θέση με 9-2.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ