14.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απίστευτο: Σύλληψη Αργεντινών διεθνών την ώρα του αγώνα στη Βραζιλία! (Vid)

Απίστευτα σκηνικά στο Σάο Πάολο, λίγα λεπτά μετά την έναρξη του Βραζιλία - Αργεντινή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς η αστυνομία εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβει 4 παίκτες της "αλμπισελέστε"!

Σε ένα πραγματικά πρωτοφανές σκηνικό, η αστυνομία έκανε έφοδο στον αγωνιστικό χώρο την ώρα που διεξαγόταν το παιχνίδι μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής, για να συλλάβει 4 παίκτες των φιλοξενούμενων! Ο λόγος έχει σχέση με την προέλευση των παικτών. Οι Χιοβάνι Λο Σέλσο, Εμιλιάνο Μαρτίνες, Εμιλιάνο Μπουεντία και Κριστιάν Ρομέρο ταξίδεψαν στη Βραζιλία από το Ηνωμένο Βασίλειο, το οποίο βρίσκεται στη λίστα αυξημένων ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Το υπουργείο υγείας της χώρας έκανε έντονες παρατηρήσεις στην ομοσπονδία της Αργεντινής και απαίτησε τη μή συμμετοχή των παικτών στον αγώνα, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Οι τέσσερις παίκτες βρέθηκαν στην Αρένα Κορίνθιανς, και το παιχνίδι ξεκίνησε κανονικά, μέχρι να έρθει το 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Οι Βραζιλιάνοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο γήπεδο για να συλλάβουν τους τέσσερις Αργεντινούς, η ομάδα της Αλμπισελέστε σηκώθηκε και πήγε σύσσωμη στα αποδυτήρια, αρνούμενη να βγει στο γήπεδο, και κάπως έτσι, ο αγώνας διακόπηκε οριστικά, με το τρίτο ημίχρονο ενός αγώνα που καλά καλά δεν ξεκίνησε το... πρώτο, να αναμένεται με προσμονή!

Δείτε βίντεο από την ώρα της επέμβασης της αστυνομίας:

https://twitter.com/photosofootball/status/1434600608212848645



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ