14.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απίστευτο! Στη Νίκαια άλλος κέρδισε το αντιαθλητικό και άλλος εκτέλεσε τις βολές (vid)

Ο ΑΟΚ Χανιών πανηγύρισε ένα μεγάλο διπλό στη Νίκαια απέναντι στον Άρη, αλλά στην φάση που έκρινε το παιχνίδι φαίνεται ότι κάτι δεν πήγε καλά.

Με το σκορ στο 84-84, ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης κλέβει την μπάλα και φεύγοντας προς το καλάθι του Άρη κερδίζει αντιαθλητικό φάουλ από τον Δημήτρη Καρυστινό.

Ωστόσο, όπως θα δείτε και στο video δίπλα του ακολουθεί ο Διογένης Γοργόνης, ο οποίος δεν έχει συμμετοχή στην φάση, και με 11'' να απομένουν εκτελεί τις δυο βολές, γράφοντας το 84-86. Ο ΑΟΚ Χανιών με 2/2 βολές στη συνέχεια έγραψε το 84-88, πριν οι γηπεδούχοι απλά μειώσουν στο τελικό 87-88.

Ο προπονητής του Άρη, Γιάννη Καράμπελας ανέβασε το video στα κοινωνικά δίκτυα αναφέροντας : «Πρώτη φορά εκφράζω δημόσια την δυσαρέσκειά μου για μια διαιτητική απόφαση.
Στον αγώνα Άρης Νίκαιας- Χανιά υπήρξε κακή εφαρμογή των κανονισμών στην εκτέλεση των βολών σε αντιαθλητικό φάουλ 11sec πριν λήξει το παιχνίδι.
Άλλος παίκτης κέρδισε το φάουλ και άλλος εκτέλεσε τις βολές.
Σέβομαι-εμπιστεύομαι κ το έχω αποδείξει τους διαιτητές κ αποδέχομαι το ανθρώπινο λάθος, εδώ όμως υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος κ ελπίζω να τηρηθούν οι κανονισμοί».

Δείτε την φάση :



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ