19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Απίστευτο «μπαμ» με Μονρό για Μπάγερν!

Η Μπάγερν Μονάχου επεφύλασσε τη «βόμβα» της βραδιάς, αφού συμφώνησε με τον Γκρεγκ Μονρό και αναμένεται να προσθέσει τον «θηριώδη» σέντερ στη ρακέτα της, προχωρώντας σε μια κίνηση που ταράζει τα «λιμνάζοντα ύδατα» του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η φετινή Ευρωλίγκα φαίνεται πως θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, αφού πολλές ομάδες της έχουν κάνει την υπέρβαση, φέρνοντας ακόμη και παίκτες από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Και όχι με τυχαία πορεία, αλλά με συνεχή παρουσία στο ΝΒΑ, όπως ο Ουέσλι Τζόνσον του Παναθηναϊκού. Κάπως έτσι, η Μπάγερν Μονάχου έκανε το δικό της «μπαμ», αφού συμφώνησε με τον Γκρεγκ Μονρό, προχωρώντας σε άλλη μια τεράστια κίνηση για ψηλό, όπως είχε κάνει πέρυσι με τον Ντέρικ Ουίλιαμς.

Ο 29χρονος σέντερ, που τελείωσε την φετινή σεζόν στους Φιλαδέλφεια 76ερς, έχει παίξει συνολικά 632 παιχνίδια σε Πίστονς, Μπακς, Σανς, Σέλτικς, Ράπτορς και Σίξερς μέσα σε 9 χρόνια, αποτελώντας κάποτε μάλιστα και συμπαίκτη του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο ίδιος, σε όλη του την καριέρα, μετρά κατά μέσο όρο 13.2 πόντους, 8.3 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ ανά αγώνα, νούμερα εξαιρετικά για τα δεδομένα του ΝΒΑ, μετρώντας μάλιστα 51.4% στα σουτ εντός παιδιάς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ