24 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Απίστευτος Ερικσον, πάρτι της Αλμπα στη Μόσχα (vids)

Η Χίμκι είχε κάνει την έκπληξη της χρονιάς νικώντας τη Ρεάλ, αλλά η Αλμπα δεν πιάστηκε... κορόιδο σήμερα στη Μόσχα. Οι Γερμανοί μπορεί να είναι επίσης αποκλεισμένοι, αλλά είναι πολύ καλύτερη ομάδα και το επιβεβαίωσαν σε ένα απολαυστικό να το βλέπεις ματς, μεταξύ δύο ομάδων που το απόλαυσαν και έστησαν ένα πάρτι ελεύθερου μπάσκετ, νικώντας με 100-81

Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα εξελίχθηκε στο απόλυτο one man show. Ο Τζόρνταν Μίκι πρόσφερε ένα σπάνιο σόου, τελείωσε με 19 πόντους, 5 ριμπάουντ και χωρίς να έχει χάσει σουτ (8/8διπ. και 1/1τριπ.) και κρατούσε τη Χίμκι σε ένα σταθερό προβάδισμα που ήταν στο 25-20 στο δεκάλεπτο και στο 47-41 στο ημίχρονο.

 

 

Η Αλμπα επικέντρωσε την άμυνά της στον αμερικανό, με τη Χίμκι έτσι κι αλλιώς να μην έχει περίσσευμα λύσεων αφού της απέμενε μόνο ο Σβεντ, πήρε λύσεις από το τρίποντο με Ερικσον και Σίκμα και έκλεισε το τρίτο δεκάλεπτο έχοντας προσπεράσει με 68-67. Οι Ρώσοι είχαν ξεμείνει από δυνάμεις, ο Ερικσον είχε αρχίσει να βλέπει το καλάθι της Χίμκι σαν βαρέλι και το ματς είχε πάρει πλέον το δρόμο του, με την Αλμπα να παίρνει και διαφορά στο τέλος.

 

ΑΚΟΜΑ ΒΑΖΕΙ: Ο Μάρκους Ερικσον φημίζεται για την εκτελεστική του δεινότητα, αλλά κάποιες φορές το... παρακάνει. Με 10/13 τρίποντα ο τρομερός Σουηδός σκόραρε 36 πόντους και πρόσφερε ένα ανεπανάληπτο σόου και κάλυψε κάθε άλλο από όσα συνέβησαν απόψε στη Μόσχα.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι 30 ασίστ της Αλμπα είναι μια εντυπωσιακή επίδοση που κάνουν τις 21 της Χίμκι να μοιάζουν... τίποτα, αλλά το πλέον εντυπωσιακό ήταν τα 17/35 τρίποντα των Γερμανών, οι οποίοι σούταραν τρία λιγότερα δίποντα!

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του αγώνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ