19 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Απίστευτη «μάχη» flopping στην Κίνα με τον Στέφενσον… νικητή (vid)

Ο πρώην NBAερ Λανς Στέφενσον, που πλέον αγωνίζεται στην Κίνα, φαίνεται πως εκτός των μπασκετικών ικανοτήτων του θέλησε να κάνει και μία επίδειξη του πως γίνεται σωστά το... flopping στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του στο πρωτάθλημα. 

Ο Λανς Στέφενσον εγκατέλειψε το περασμένο καλοκαίρι το ΝΒΑ και εντάχθηκε στους 
Λιαονίνγκ Φλάινγκ Λέοπαρντ που αγωνίζονται στο κινεζικό πρωτάθλημα προσδίδοντας ποιότητα στο ρόστερ τους, απ' ότι φαίνεται και σε τομείς που δεν φαντάζονταν. 

Συγκεκριμένα στο τελευταίο ματς της ομάδας του στο πρωτάθλημα ένας από τους αντιπάλους προσπάθησε να εκβιάσει ένα φάουλ σε μονομαχία με τον Στέφενσον κάνοντας flopping, δηλαδή «θέατρο», αλλά οι διαιτητές τον χρέωσαν με τεχνική ποινή. 

Στην επόμενη ακριβώς φάση όμως οι δύο παίκτες βρέθηκαν ξανά αντιμέτωποι σε μία διεκδίκηση της μπάλας και αυτός που έκανε «θέατρο» αυτή τη φορά ήταν ο Στέφενσον με τη διαφορά ότι οι διαιτητές δεν το έκριναν έτσι και χρέωσαν τον Κινέζο παίκτη με αντιαθλητικό φάουλ! 

Δείτε την ξεκαρδιστική μονομαχία «flopping» με νικητή τον... έμπειρο Λανς Στέφενσον

https://www.youtube.com/watch?v=786Wn8TMxtg&feature=emb_title&fbclid=IwAR0dyiqdGg7fM1A0y89sAJueVdMmEOx_wMNvL2UYabZwQjxL4OnACPFOvhc



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ