20 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απίθανο buzzer beater πρόκρισης για Ινδία!(vid)

Με ένα φοβερό καλάθι σε νεκρό χρόνο η Ινδία κέρδισε το Ιράκ και κλείδωσε τη θέση της στη δεύτερη φάση των προκριματικών για το FIBA Asia Cup!

Στο παιχνίδι που διεξήχθη στην Khalifa Sports City του Μπαχρέιν, στα πλαίσια του 4ου Ομίλου των προκριματικών του FIBA Asia Cup, η Ινδία πήρε μια επεισοδιακή νίκη απέναντι στους βασικούς ανταγωνιστές της για την τρίτη θέση του ομίλου, το Ιράκ, νίκη που κλειδώνει και επίσημα, με μία αγωνιστική ακόμα να απομένει, το εισιτήριό της στο τουρνουά που διεξαχθεί ανάμεσα στις 6 ομάδες που κατετάγησαν τρίτες κατά τη διάρκεια των προκριματικών. Εκεί, οι "Young Cagers", όπως αποκαλείται η Εθνική ομάδα της Ινδίας θα διεκδικήσει ένα από τα 4 εισιτήρια για την τελική φάση του FIBA Asia Cup, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ινδονησία τον Αύγουστο.

Στα του αγώνα, η Ινδία κέρδισε με 81-78 το Ιράκ, πίσω από τους 22 πόντους του Μουίν Μπεκ Χαφίζ, παίκτη της Chennai BC, ενώ ο πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν ο αρχηγός των Ινδών και σκόρερ του νικητήριου καλαθιού, Βισές Μπριγκουβάνσι!

Θαυμάστε το νικητήριο καλάθι των Ινδών:

https://twitter.com/BFI_basketball/status/1363145463461933064



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ