20.6 C
Athens
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Απίθανες μεταγραφές με Μυλωνίδη και Δανάκη για τον Όλυμπο Ελ.Κορδελιού Ευόσμου

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτάει το επερχόμενο πρωτάθλημα της Α' ΕΚΑΣΘ, καθώς παίκτες μεγάλης ποιότητας αφήνουν τα Εθνικά πρωταθλήματα για να ενταχθούν σε αυτό.

Όταν ωστόσο αρχικά πληροφορηθήκαμε για την μετακίνηση των Σταύρου Μυλωνίδη και Παναγιώτη Δανάκη στον Όλυμπο Ελευθερίας Κορδελιού Ευόσμου, έπρεπε να ψάξουμε δυο και τρεις φορές την είδηση για να ανακαλύψουμε αν η νεοφώτιστη ομάδα πραγματοποίησε κινήσεις που θα ζήλευαν και οι πρωταγωνίστριες ομάδες της Β' Εθνικής.

Και όμως, μετά την κοινή τους θητεία στην Χαλκηδόνα οι δύο τους θα μεταφέρουν την λάμψη τους στο τοπικό πρωτάθλημα, θέλοντας να μετατρέψουν σε πρωταγωνίστρια την συγκεκριμένη ομάδα. Ο 34χρονος γκαρντ Σταύρος Μυλωνίδης ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του στο περσινό πρωτάθλημα, έχοντας 13,1 πόντους και 42 εύστοχα τρίποντα σε 29 αγώνες, ενώ ο 36χρονος πολύπειρος γκαρντ, Παναγιώτης Δανάκης σκόραρε 8,4 πόντους έχοντας 25 εύστοχα τρίποντα σε 26 παιχνίδια. Τους δυο ακολούθησε και ο Ξενοφών Λαΐδης, ο οποίος σε 22 αγώνες είχε 1,3 πόντους και 5 εύστοχα τρίποντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ