21.7 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απέρριψε max πρόταση των Ρόκετς ο Ολαντίπο!

Τα πράγματα δεν εξελίσσονται ιδανικά για τους Χιούστον Ρόκετς τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στις διαπραγματεύσεις, καθώς ο Βίκτορ Ολαντίπο απέρριψε πρόταση ανανέωσης από τη ομάδα του Τέξας.

Οι Ρόκετς διανύουν την δική τους... αγωνιστική κρίση και μετρούν αισίως έντεκα συνεχόμενες ήττες με αποτέλεσμα να απειλούνται σοβαρά να μείνουν από νωρίς εκτός πλέι οφ. Αυτή η αγωνιστική εικόνα φαίνεται να προβληματίζει και τα μεγάλα ονόματα του οργανισμού, όπως τον Βίκτορ Ολαντίπο.

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα η συνεργασία των Ρόκετς με τον πρώην παίκτη των Πέισερς λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και θέλησαν να κλείσουν την συγκεκριμένη εκκρεμότητα νωρίτερα. Για την ακρίβεια πρότειναν διετές συμβόλαιο στον Ολαντίπο με max αποδοχές ύψους 45.2 εκατ. δολάρια όμως η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική.

Ο Ολαντίπο βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο του τετραετούς συμβολαίου του και δείχνει να ψάχνει ένα νέο πολυετές συμβόλαιο. Εφόσον δεν υπάρξει κάποια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, τότε πρόκειται να επικρατήσει η λογικά της ανταλλαγής μέχρι το τέλος της προθεσμίας που λήγει στις 25 Μαρτίου. Ενδιαφερόμενοι υπάρχουν και μάλιστα αρκετοί, με τους Νικς και τους Χιτ να είναι ανάμεσα στους υποψήφιους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ