16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Απέρριψε τους Νετς ο Νοβίτσκι

O Nτιρκ Νοβίτσκι απέδειξε για ακόμη μία φορά την πίστη του στους... αγαπημένους του Ντάλας Μάβερικς και σε πρόταση των Νετς για βοηθός του Στιβ Νας δεν έδειξε ιδιαίτερα ζεστός.

Ο Γερμανός θρύλος των Μάβερικς ο οποίος αγωνίστηκε στο Ντάλας για 21 συνεχόμενες σεζόν και αποσύρθηκε το 2019 δεν αποδέχθηκε την πρόταση των Μπρούκλιν Νετς ως βοηθός του Στιβ Νας αν και οι δυο τους διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στους Μάβερικς την περίοδο 1999-2004.

Ο Νοβίτσκι δήλωσε χαρακτηριστικά στην Dallas Morning New: «Πρώτα από όλα, δεν ξέρω αν θα μπορούσα να το κάνω οπουδήποτε αλλού εκτός από το Ντάλας.Δευτερευόντως θεωρώ πως δεν είναι η σωστή στιγμή. Λατρεύω να βρίσκομαι με την οικογένεια μου. Έχω αφήσει το μπάσκετ αυτήν την εποχή, σε τέτοιο βαθμό που δεν υπάρχει καν σκέψη για μένα».

Παράλληλα ο Γερμανός πρώην παίκτης των Μαβς υποστήριξε ότι ο Νας θα πετύχει στην νέα πρόκληση της καριέρας του παρά την έλλειψη εμπειρίας του στη θέση του προπονητή: «Ο Στιβ ήταν πάντα ο πρώτος που έριχνε σκαμπίλι στα… οπίσθια ενός συμπαίκτη όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά. Ήταν για μένα ένας από τους πιο θετικούς συμπαίκτες που είχα ποτέ τριγύρω μου. Πιστεύω πως θα τα πάει σπουδαία. Θα μάθει τα “κόλπα” στην πορεία, αλλά νομίζω πως ήδη διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να γίνει ο φυσικός ηγέτης της ομάδας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ