25.3 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

«Απέρριψε τον Ερυθρό ο Πασκουάλ για χατίρι της Βαλένθια»

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραμένει ελεύθερος περίπου εδώ και ένα χρόνο και μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό και η λίστα με τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Καταλανό τεχνικό αυξάνονται διαρκώς, με τη Βαλένθια να παρουσιάζεται ως το φαβορί της... κούρσας.

Πολλές ευρωπαϊκές ομάδες αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα και η απομάκρυνση των προπονητών τους ή διαφαινόμενες λύσεις συνεργασιών από τον πάγκο τους  φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Τσάβι Πασκουάλ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού "La Provincia" ο Ερυθρός Αστέρας μετά την απομάκρυνση του Μίλαν Τόμιτς και την προσωρινή λύση με τον υπηρεσιακό προπονητή, έκανε κρούση στον Τσάβι Πασκουάλ και κατέθεσε πρόταση να αναλάβει τα ηνία της σέρβικης ομάδα αλλά η απάντηση ήταν αρνητική.

Βέβαια πίσω από αυτή την άρνηση υπάρχει λόγο, καθώς σύμφωνα με τη συνέχεια του δημοσιεύματος ο Τσάβι Πασκουάλ περιμένει τη Βαλένθια να κάνει την κίνησή της εξαιτίας των αρκετών φημολογιών περί απομάκρυνσης του Χάουμε Πονσαρνάου μετά το κακό ξεκίνημα σε Εuroleague και πρωτάθλημα αντίστοιχα. Πάντως στην ερχόμενη αναμέτρηση με τη Μπάγερν Μονάχου ο Πονσαρνάου θα καθοδηγήσει τις νυχτερίδες μετά από συνάντηση με τη διοίκηση και ένα πιθανό αρνητικό αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει εξελίξεις στο σύλλογο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ