24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Απέρριψε την ένσταση του Απόλλωνα Πατρών το ΑΣΕΑΔ

Στο κενό έπεσε η ένσταση που κατέθεσε ο Απόλλωνας Πατρών στο ΑΣΕΑΔ , στην οποία υποστήριζε ότι κακώς συμμετείχε ο Χολαργός στο πρωτάθλημα της Α2.

Έτσι, μετά την ένσταση που είχαν καταθέσει μετά το τέλος του τελικού των πλέι οφς με τον Χολαργό, η οποία και είχε απορριφθεί  μετά την εκδίκασή της στα γραφεία της ΕΟΚ (δεν την στήριξαν ούτε οι Πατρινοί από τη στιγμή που δεν είχε κοπεί ούτε το σχετικό παράβολο), προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, πατώντας πάνω στο δεδικασμένο της συγχώνευσης του Πανελληνίου με τον ΓΣ Λάρισας, την οποία το ΑΣΕΑΔ χαρακτήρισε ως «μη σύννομη» και για το λόγο αυτό άναψε... κόκκινο στη συγχώνευση των δύο ομάδων. 

Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι κυνηγούσαν «φαντάσματα», με αποτέλεσμα να λήγει ένα θέμα που απασχολούσε αρκετές κατηγορίες, και τον Χολαργό να αγωνίζεται κανονικά στην Basket League, έχοντας κερδίσει την άνοδο του στα γήπεδα. Έτσι και αλλιώς η κοινή λογική έλεγε ότι Απόλλωνας και Χολαργός τέθηκαν αντιμέτωποι για δυο συνεχόμενες σεζόν, και δεν γινόταν από την μια ημέρα στην άλλη να γίνει παράνομη. Πλέον, στο στρατόπεδο του Απόλλωνα υποστηρίζουν πως θα προσφύγουν στον Άρειο Πάγο για να δικαιωθούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ