23.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Απέβαλε Γιαννάκη ο Πηλοΐδης!

Με ένταση ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στη Λάρισα, στον αγώνα μεταξύ Φάρου και Άρη, με τον Τάσο Πηλοΐδη να αποβάλλει τον Παναγιώτη Γιαννάκη με δεύτερη τεχνική ποινή, πέντε δευτερόλεπτα πριν από την ανάπαυλα.

Απόφαση που «σημάδεψε» το πρώτο ημίχρονο, και δη πέντε δευτερόλεπτα πριν πάνε στα αποδυτήρια ο ΓΛ Φάρος και ο Άρης, πήρε ο Τάσος Πηλοΐδης, ο οποίος απέβαλε με δεύτερη τεχνική ποινή τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Με αυτό τον τρόπο, ασφαλώς, ο προπονητής των «κιτρίνων» δεν μπορεί να κοουτσάρει την ομάδα του στο δεύτερο ημίχρονο ενός σημαντικού αγώνα, στην προσπάθεια της να ξεμπλέξει με κάθε σενάριο για την παραμονή.

Όλα ξεκίνησαν προς το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου, καθώς όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση, όταν μετά από διαμαρτυρία του Γιαννάκη με τη... γλώσσα του σώματος, κάνοντας απλώς κίνηση με το χέρι του, του επιβλήθηκε η πρώτη τεχνική ποινή. Η αποβολή του «Δράκου» θα ερχόταν πέντε δευτερόλεπτα προ της λήξης του εικοσαλέπτου, όταν μετά από επιθετικό φάουλ του Μιχάλη Τσαϊρέλη, απευθύνθηκε στον κύριο Πηλοΐδη, λέγοντάς του τα εξής: «Θέλω να μου πεις, γιατί παίζεις έτσι». Σε εκείνο το σημείο ήρθε η δεύτερη τεχνική ποινή και ο Παναγιώτης Γιαννάκης πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Πριν από αυτήν, επανέλαβε ουκ ολίγες φορές την φράση «ντροπή σου» προς τον Έλληνα διαιτητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ