20.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Απάντησαν στην… Τότεναμ ο Ολυμπιακός και η Ευρωλίγκα

Η Τότεναμ μπέρδεψε την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού με την μπασκετική και τόσο η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ όσο και η Ευρωλίγκα σχολίασαν την γκάφα της.

Οι Λονδρέζοι θα παίξουν την Τετάρτη (18/09, 19.55) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στην πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, και προανήγγειλαν το ματς μέσω Twitter. Ωστόσο, έκαναν λάθος στην ομάδα που επέλεξαν στον επίσημο λογαριασμό τους στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, χρησιμοποιώντας ως ετικέτα την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Η τελευταία δεν έχασε την ευκαιρία να τους… πικάρει και τους απάντησε: «Γεια σου, Τότεναμ! Στην πραγματικότητα, ο αντίπαλός σας είναι η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί είμαστε όλοι Ολυμπιακός και τα μέλη του μπασκετικού τμήματος θα βρίσκονται απόψε στο Καραϊσκάκη για να υποστηρίξουν την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού. Πάμε Ολυμπιακέ».

Σχόλιο, επίσης μέσω Twitter, έκανε και η Ευρωλίγκα. Η διοργανώτρια αρχή της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της γηραιάς ηπείρου αναρωτήθηκε εάν έχουμε νέα έκδοση στο πρωτάθλημα, με την Τότεναμ να παίρνει μέρος…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ