20.4 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΟΚ Χανιά : Εύκολα τον ΟΦΗ στο ΒΑΚ

Φιλικό προετοιμασίας έδωσαν στο ΒΑΚ, ΟΦΗ και Χανιά, με τους φιλοξενούμενους του Ανδρέα Κεσαπίδη να εμφανίζονται πιο έτοιμοι και να επικρατούν με 78-60.

Τόσο ο Βασίλης Ράλλης αλλά και ο τεχνικός των φιλοξενούμενων έβγαλαν τα συμπεράσματα τους, ενώ και οι δυο ομάδες αναμένεται να βρεθούν στην Αθήνα για σειρά φιλικών παιχνιδιών.

Δεκάλεπτα : 11-26, 23-46, 39-64, 60-78

Αναλυτικά και οι δηλώσεις των προπονητών : Ο βοηθός προπονητή του ΟΦΗ, Μάνος Καρλάφτης, ανέρερε: « Σήμερα δώσαμε ένα φιλικό κόντρα σε μία ομάδα πολύ δυνατή, που έχει κάνει πολλές μεταγραφές, Εμείς δεν είμαστε ικανοποιημένοι αλλά είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών.Είναι πάρα πολύ νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα είχαμε και κάποιους τραυματισμούς έχουμε καιρό να τα διορθώσουμε τα λάθη μας και να τεστάρουμε τους παίκτες μας θα φιλικά στην Αθήνα».

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων, Ανδρέας Κεσαπίδης είπε μετά το ματς: «Για μας ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας όπως και για τον ΟΦΗ θέλαμε να δούμε και να πληρώσουμε τα λάθη που έγιναν στα προηγούμενα φιλικά, κρατάμε κάποια συμπεράσματα θετικά και αρνητικά, αυτό που μας λείπει είναι τα φιλικά και γι’ αυτό το λόγο θα πάμε στην Αθήνα ώστε να δώσουμε και να Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε που βρισκόμαστε. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ