17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Αξιζε περισσότερα το Περιστέρι στο Νόβγκοροντ

Το Περιστέρι πάλεψε στα ίσια στο Νόβγκοροντ για την νίκη επί την νίκη επί της Νίζνι που θα το έφερνε αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL, όμως προδόθηκε από λεπτομέρειες και τελικά έφυγε ηττημένο με 82-76. Η ομάδα του Νίκου Παπανικολόπουλου έχει ακόμα την τύχη του στα χέρια του, με το πρόγραμμα στις τρεις αγωνιστικές που μένουν να είναι βολικό.

Το Περιστέρι στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, με εξαίρεση το πρώτο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου. Στην πρώτη που έληξε με 23-18 για την Νίζνι, είχε μόνο τον Γκρέι να απειλεί επιθετικά, στην δεύτερη και μετά το 36-21 που ξέφυγαν οι Ρώσοι στο 15' βρήκε κι άλλες λύσεις και "μάζεψε" το παιχνίδι μέχρι το 45-38 του ημιχρόνου. Η Νίζνι ήταν συνολικά καλύτερη, αλλά έδειχνε ότι δεν ήταν και άτρωτη.

Το Περιστέρι βελτίωσε την άμυνά του, εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον Μορέιρα και είδε τον Χάτσερ να... εμφανίζεται φουριόζος στο παιχνίδι σε οργάνωση και εκτέλεσε και επιβάλλοντας σταδιακά τον ρυθμό του στην τρίτη περίοδο την έκλεισε προηγούμενο με 63-62 και έχοντας πάρει την ψυχολογία με το μέρος του.

Το Περιστέρι "σάστισε" λίγο στα πρώτα λεπτά της τελευταίας και καθοριστικής περιόδου, δέχτηκε σερί 9-0 και βρέθηκε πίσω με 71-63. Αντέδρασε γρήγορα όμως, με τον Βασιλόπουλο να βγαίνει μπροστά, στο 36' μείωσε σε 72-70, οδήγησε το ματς στις λεπτομέρειες αλλά η τύχη δεν του χαμογέλασε στο τέλος.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Μπράντον Μπράουν εξελίχθηκε σε "δήμιο" του Περιστερίου, παίρνοντας πάνω του όλες τις κρίσιμες επιθέσεις της Νίζνι στην τελευταία περίοδο, ευστοχώντας και δίνοντας το ματς στην ομάδα του.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Περιστέρι κέρδισε 19 βολές στο παιχνίδι, αλλά "σπατάλησε" σχεδόν τις μισές, αφού είχε 10/19. Με μια ματιά στο τελικό σκορ, δεν θέλει και πολύ να βγει το συμπέρασμα του τι ήταν αυτό που πλήρωσε...

 Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ