17.6 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Αν είν’ η μοίρα του σακατεμένη…

Ο Άντονι Ντέιβις ήθελε πολύ να γίνει συμπαίκτης του Λεμπρόν Τζέιμς στους Λος Άντζελες Λέικερς, αλλά είναι πιθανό να μην καταφέρει να βρεθεί δίπλα του ούτε καν στο All Star Game.

Ο 25άχρονος φόργουορντ/σέντερ, που είχε ζητήσει ανταλλαγή αλλά εν τέλει έμεινε στους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, έχει κληθεί στο φετινό All Star Game του ΝΒΑ στη Σάρλοτ, με το «βασιλιά» μάλιστα να τον περιλαμβάνει στην ομάδα του. Ο 34χρονος φόργουορντ τον ήθελε και στους Καλιφορνέζους, οι «λιμνάνθρωποι» όμως δεν κατάφεραν να τα βρουν με τους «πελεκάνους» κι έτσι η ανταλλαγή δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Άντονι Ντέβις θα μπορούσε να… παρηγορηθεί με τη συνύπαρξή του με το Λεμπρόν Τζέιμς στο «Spectrum Center», ωστόσο ούτε αυτό είναι σίγουρο. Αποχώρησε τραυματίας στον ώμο από το τελευταίο παιχνίδι με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Smoothie King Center» και, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, κάνει εντατικές θεραπείες για να είναι έτοιμος. Κάποιοι θεώρησαν πως ουδέποτε τραυματίστηκε και προσποιήθηκε πως πονούσε τόσο πολύ, ο ίδιος ισχυρίζεται πως εξακολουθεί να τα δίνει όλα για την ομάδα του και αυτή είναι η προτεραιότητά του, αλλά παρότι ο τραυματισμός του δεν κρίνεται σοβαρός -σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας στην οποία υποβλήθηκε- η παρουσία του στη Σάρλοτ παραμένει αμφίβολη.

Το εάν θα πάρει ή όχι χρόνο συμμετοχής στο All Star Game αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή, ανάλογα με την κατάστασή του. Στην παρούσα φάση, το μόνο δεδομένο είναι πως θα ταξιδέψει στη Σάρλοτ, αν και αρκετοί φίλαθλοι των «πελεκάνων» επέκριναν την απόφασή του, λέγοντας πως θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει στη Νέα Ορλεάνη για να συνεχίσει την αποθεραπεία του. Εάν θα πατήσει παρκέ ή όχι θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν από το ματς, που είναι προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Δευτέρας (18/02, 03.00).

https://www.youtube.com/watch?v=YrPF0Ui0-gI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ