31 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ανυπομονεί για Αργεντινή και Παγκόσμιο Κύπελλο ο Λαπροβίτολα

Έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και τώρα ετοιμάζεται για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2019. Ο Νίκολα Λαπροβίτολα, MVP του ισπανικού πρωταθλήματος, αναμένεται να είναι στην αποστολή της Αργεντινής και ο ίδιος δηλώνει ανυπόμονος, βγάζοντας το καπέλο στον Λουίς Σκόλα, ο οποίος θα δώσει το "παρών" στη διοργάνωση στα 39 του χρόνια! Όλα αυτά σε συνέντευξή του στο σάιτ της FIBA.

"Με τιμά το να εκπροσωπώ την Εθνική Αργεντινής. Είναι ένα ξεχωριστό συναίσθημα η Εθνική ομάδα. Αγαπώ τη χώρα μου".

Στην προετοιμασία θα βρίσκεται και ο Λουίς Σκο΄λα, ο οποίος βρίσκεται ένα χρόνο μακριά από τα 4ο του!

"Είναι 39 και παραμένει ένας εκπληκτικός παίκτης, ένας παίκτης - παράδειγμα που θα βοηθήσει σίγουρα όλους μας. Έχει αγωνιστεί με τους κορυφαίους του κόσμου, έχει πάρει τα πάντα με την Αργεντινή, είναι ένας θρύλος όπως οι Τζινόμπιλι, Νοτσιόνι, Πριχιόνι και φυσικό ο Ομπέρτο. Αυτοί έβαλαν την Αργεντινή στον χάρτη του μπάσκετ. Δεν τους έχουμε στο πλάι μας τώρα αλλά έχουμε διατηρήσει τη νοοτροπία και την μαχητικότητά τους".

Με τι στόχους θα ταξιδέψει η Αργεντινή στην Κίνα; "Θα παίξουμε κάθε παιχνίδι σαν να πρόκειται για το τελευταίο μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια, ακόμη και σε αυτά που δεν είμαστε το φαβορί. Δεν θα παραδοθούμε".

Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει στον όμιλό της τη Ρωσία, την Κορέα και τη Νιγηρία.

ACB Photo / E. Cobos

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ