22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Φοβάμαι την αποτυχία» (vid)

Στη ζωή του πριν γίνει επαγγελματίας μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που τώρα διαπρέπει στο ΝΒΑ με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεοπτική εκπομπή «60 Minutes», του CBS, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη ζωή του ως παιδί στην Ελλάδα. «Ήταν δύσκολα. Δεν είχαμε πολλά χρήματα, αλλά είχαμε πολλή ευτυχία, οπότε αυτό δεν μας λύγισε. Αυτό με έκανε πιο δυνατό», παραδέχθηκε αρχικά κι εν συνεχεία αποκάλυψε πως ήταν σπεσιαλίστας στις πωλήσεις, καθώς: «Ήμουν ο καλύτερος. Ήμουν πολύ καλός σε αυτό. Ο λόγος ήταν επειδή δεν τα παρατούσα ποτέ».

Το ίδιο πάθος τον διακρίνει και τώρα, στην καριέρα του ως παίκτης. Εξάλλου, όπως συμπλήρωσε: «Όταν κάνω κάτι, θα το κάνω σωστά». Η πορεία του στο χώρο του μπάσκετ είναι συνεχώς ανοδική, με τον Έλληνα διεθνή να εξηγεί πως δεν του αρέσει να αποτυγχάνει: «Πρέπει συνεχώς να βελτιώνομαι. Φοβάμαι την αποτυχία. Άρα πρέπει να γίνομαι συνεχώς καλύτερος». Δείτε, στο βίντεο που ακολουθεί, το τρέιλερ της συνέντευξής του…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ