32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: Τον έκαψε το… Tik Tok (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε όλη του την πορεία έχει δώσει ελάχιστες αφορμές για κριτική εκτός γηπέδου. Μετά τη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Σαν Αντόνιο Σπερς ήρθε σε δύσκολη θέση όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε για βίντεο που τράβηξε και έχει αναρτήσει μέσω Tik Τοκ, ενώ οδηγούσε. Ο Greek Freak απάντησε ήρεμα, βρίσκοντας την ευκαιρία να πει και πως "η μαμά έχει πάντα δίκιο".

Ο Αντετοκούνμπο τραβούσε το βίντεο ενώ οδηγούσε και η δημοσιογράφος Λόρι Νίκελ τον ρώτησε αν κάποιος του εξήγησε πως ήταν λάθος όλο αυτό. "Ναι... Η μαμά μου μου το είπε", ήταν η πρώτη αντίδραση του Γιάννη, ο οποίος χωρίς να εκνευριστεί ή να προσπαθήσει να αποποιηθεί του λάθους συνέχισε: "Μου είπε να μην τραβάω βίντεο ενώ οδηγώ. Ήταν μια στιγμή μοναδική για μένα και παρασύρθηκα. Οπαδοί στο δίπλα αυτοκίνητο είχαν βγει από την ηλιοροφή και κουνούσαν τη φανέλα μου. Δεν το είχα ξαναδεί. Ήθελα να το κρατήσω ως ανάμνηση. Γιατί γι' αυτούς παίζεις. Όταν έχει φιλάθλους σαν κι αυτούς γι' αυτό παίζεις μπάσκετ, γι' αυτό αγαπώ το μπάσκετ τόσο πολύ. Δεν θα έπρεπε να είμαι στο τηλέφωνό μου ενώ οδηγώ".

Στη συνέχεια απευθύνθηκε προς τον κόσμο στην κάμερα και είπε "παιδιά μην είστε στο τηλέφωνό σας ενώ οδηγείτε. Προσέχετε το δρόμο. Εμένα παραλίγο να μου τις... βρέξει η μαμά μου. Δεν χρειάζεστε κάτι ανάλογο από τους δικούς σας γονείς, οπότε μην το κάνετε!"

Δείτε το βίντεο που έγινε αφορμή για την ερώτηση ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ