31.6 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Πολύτιμη η παρουσία του Χόλιντεϊ» (vid)

Στην σημασία της ύπαρξης ενός παίκτη που "μοιράζεται" με εκείνον το βάρος της δημιουργίας αλλά και στη δυσκολία της σειράς, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται ένα βήμα πριν τη "σκούπα", στάθηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στις δηλώσεις του μετά τη χθεσινή επικράτηση των "Ελαφιών" επί των Χιτ.

Μιλώντας στους εκπροσώπους του τύπου, ο Έλληνας σταρ τόνισε τη σημασία που έχει για το παιχνίδι τους η άμυνα, η οποία αποτέλεσε το κλειδί ως τώρα στη σειρά, ενώ εξέφρασε και την χαρά του για την παρουσία του Τζρου Χόλιντεϊ στην ομάδα του Μιλγουόκι.

 "Είναι πολύ καλό το ότι υπάρχει ο Τζρού. Είναι ένας πλέιμεικερ. Είναι υπέροχο συναίσθημα να μην έχεις συνέχεια την ανάγκη να κουβαλάς την μπάλα. Φέτος έχουμε πολλά βράδια που η μπάλα περνούσε από τα χέρια του Τζρου Χόλιντεϊ. Κάποιες βραδιές θα πρέπει να δίνω περισσότερα στην άμυνα, άλλες στην επίθεση, αλλά σε αυτή τη σειρά πρέπει να κάνω και τα δύο."

Επιπλέον, μίλησε για την ως τώρα εικόνα της σειράς:

«Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει ακόμη, έχουμε έναν ακόμη αγώνα μπροστά μας και το Μαϊάμι σίγουρα θα αντιδράσει. Τα παιχνίδια αυτά δεν ήταν απλά και το 3-0 δεν ήρθε εύκολα. Πρέπει να συνεχίζουμε να παίζουμε την άμυνα μας και να βάζουμε τα σουτ. Απλώς κάναμε τη δουλειά μας και όταν κάνουμε τη δουλειά μας, μπορούμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Το μυαλό μας είναι στο τέταρτο παιχνίδι και πως μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε το ίδιο καλοί.»

https://www.youtube.com/watch?v=v1QlNR6gGMQ

https://www.youtube.com/watch?v=4KxpxkwBBg4

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ