21.4 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο ξανά και ξανά (vids)

Εντυπωσιακός και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, συνδύασε ουσία και θέαμα στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Σπερς στο Σαν Αντόνιο.

Ο 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των «ελαφιών» ήταν καταλυτικός στο «AT&T Center», με την ομάδα του να πανηγυρίζει σπουδαία εκτός έδρας νίκη και τον ίδιο να μοιράζει θέαμα, με το ΝΒΑ μάλιστα να τον συμπεριλαμβάνει δύο φορές στο βίντεο με τις δέκα καλύτερες φάσεις των αγώνων που έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου (11/11). Ο «Greek Freak» βρίσκεται τόσο στην κορυφή για το κάρφωμά του ύστερα από ασίστ του νεοφερμένου Έρικ Μπλέντσο, όσο και στο νούμερο 6 για το κλέψιμο και τον κάρφωμά του στον αιφνιδιασμό κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου.

«Ήταν ωραία. Ήταν εύκολο, παρότι παίζαμε για πρώτη φορά μαζί. Ούτε προπόνηση δεν είχαμε κάνει. Ξυπνήσαμε νωρίτερα το πρωί, συζητήσαμε λίγο και δουλέψαμε πάνω στο πικ εν ρολ και πώς θα το εκτελέσουμε. Είναι πάντα ωραίο όταν ο πόιντ γκαρντ ξέρει ακριβώς τι σκέφτεσαι», ανέφερε για το νέο συμπαίκτη του ο Έλληνας διεθνής, ενώ για τη νίκη τους επί των «σπιρουνιών» πρόσθεσε: «Ο κόουτς Κιντ έχει το… μυστικό για το πώς να νικάμε στο Σαν Αντόνιο. Το κάναμε και πέρυσι. Αυτός κατέχει τη γνώση, το μαγικό μυστικό για την επιτυχία!».

https://www.youtube.com/watch?v=WzxGuA4hrSA

https://www.youtube.com/watch?v=eRM4fkV8gtU



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ