20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Να κρατήσουμε την αντίδραση»

Από τους καλύτερους της Ελλάδας ήταν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, στη νίκη της πρεμιέρας με 90-61 επί της Ισλανδίας.

Ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έδωσε ενέργεια ερχόμενος από τον πάγκο και στις δηλώσεις του στάθηκε στην αντίδραση της ομάδας του Κώστα Μίσσα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ:

«Σήμερα πρέπει να κρατήσουμε την αντίδραση που είχαμε. Παίξαμε 7-8 λεπτά πολύ κακό μπάσκετ. Αντιδράσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και πρέπει να το κρατήσουμε».

Για το αν ζει διαφορετικά το τουρνουά σε σχέση με το Τορίνο πέρσι, ενώ λείπει και ο αδερφός του: «Σίγουρα. Ο καθένας πρέπει να το πάρει εγωνιστικά με τον καλό τρόπο. Όχι εγωκεντρικά. Για να αποδείξει πόσο καλός είναι για την ομάδα. Να δώσουμε ό,τι μπορούμε για την ομάδα».

Για την προσωπική του απόδοση: «Προσπαθώ να κάνω ό,τι μπορώ. Είμαι ένας καλός αθλητής, βασίζομαι στα αθλητικά μου προσόντα και κάνω αυτό που πρέπει»

Για το τι δυσκόλεψε την Εθνική: «Είχαμε λίγα προβλήματα με την μπάλα που ήταν περίεργη. Κάναμε κάποια φάουλ στο τρίποντο. Έβαλαν 16/19 βολές και τους κράτησαν στο παιχνίδι. Πρέπει να χτίσουμε σε αυτά που κάναμε καλά»/

Για το αν μπορεί να νικήσει η Ελλάδα του β’ ημιχρόνου τη Γαλλία: «Όλα μπορούν να γίνουν. Απλά να είμαστε σοβαροί. Πιστεύω ότι ήταν κομβικής σημασίας το παιχνίδι επειδή η πρεμιέρα κρύβει κινδύνους. Υπήρχε και άγχος, κάναμε αυτό που έπρεπε. Το θέμα είναι να αντιδράσεις. Να συγκροτηθείς και να αντιδράσεις, αυτό έχει σημασία. Πρέπει με τη Γαλλία να παίξουμε σαν να είμαστε εμείς η Ισλανδία κι αυτοί η Ελλάδα. Να παίξουμε όλοι για την Ελλάδα για να τους κερδίσουμε. Όχι μόνο μπασκετικά, αλλά να τους κερδίσουμε γενικά».

Photocredits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ