13.9 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: Μαζί στο παρκέ τα τρία αδέλφια (vids)

Oι Μιλγουόκι Μπακς πήραν μια πολύ σημαντική νίκη: Επικράτησαν των Λέικερς στο Λος Άντζελες με 112-97. Την παράταση όμως και τα βλέμματα έκλεψαν τα αδέλφια Αντετοκούνμπο. Γιάννης, Θανάσης από τους Μπακς και Κώστας από τους Λέικερς βρέθηκαν ταυτόχρονα στο παρκέ και έγραψαν ιστορία, καθώς είναι η μόλις δεύτερη τριάδα αδελφών που συνυπήρξε σε αγώνα ΝΒΑ με αυτόν τον τρόπο.

Η πρώτη τριάδα αδελφών που είχε βρεθεί την ίδια στιγμή στο ίδιο παρκέ σε αγώνα του ΝΒΑ ήταν αυτή των Τζρου, Τζάστιν και Άαρον Χόλιντεϊ το 2019. Αγωνιστικά πάντως αυτός που ξεχώρισε για μία ακόμη φορά ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε 25 πόντους, 10 ριμπάουντ, τέσσερις ασίστ, τρία κλεψίματα και κάποιες πραγματικά εντυπωσιακές φάσεις.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε οχτώ πόντους, δύο ασίστ και ένα ριμπάουντ σε 12'28'' και ο Κώστας σε 2'18'' είχε 0/1 σουτ εντός πεδιάς. Οι Λέικερς είχαν φτάσει στο 28-18 στην πρώτη περίοδο, αλλά οι Μπακς επέστρεψαν στη δεύτερη για να φτάσουν στο +8 (49-57). Συνέχισαν με ακόμη καλύτερο ρυθμό (61-79) για να φτάσουν στη νίκη χωρίς να απειληθούν.

Για τους Λέικερς που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία ΛεΜπρόν Τζέιμς και είδαν τον Αντρέ Ντράμοντ να αποχωρεί τραυματίας στο ντεμπούτο του ο Χάρελ είχε 19 πόντους, ο Σρέντερ 17 και ο Κούζμα 16.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ