18.6 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για τη δεύτερη συμμετοχή του στο NBA All Star Game και στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το μεγάλο ματς στο Λος Άντζελες είχε πολλά να πει.

Ο 23χρονος γκαρντ/φόργουορντ των Μιλγουόκι Μπακς σάρωσε στην ψηφοφορία για τη φετινή γιορτή του ΝΒΑ, που θα λάβει χώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας (19/02, 03.00) στο «Staples Center», και ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενους στους θαυμαστές τους: «Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην… καρφώσει ο Λεμπρόν (Τζέιμς) από πάνω μου».

Όσον αφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του Μάτζικ Τζόνσον, που ήταν ιδιαίτερα κολακευτικές για εκείνον («Μοιάζουμε. Θα γίνει MVP, πρωταθλητής…»), συμπλήρωσε: «Είναι ένα σπουδαίο κομπλιμέντο, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από έναν παίκτη που παρακολουθούσα πριν έρθω στη λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια από σπουδαίους παίκτες». Ρωτήθηκε και για το τρομερό κάρφωμά του πάνω από τον Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζ. κι απάντησε πως είναι απλώς ανθρώπινο ον, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι απλά ένας άνθρωπος! Αλλά μπορώ να καρφώσω πολύ καλά…», ενώ για το έως τώρα «ταξίδι» του στο ΝΒΑ πρόσθεσε: «Είναι πέρα από τη φαντασία μου! Θα παίξω σε δεύτερο All Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μία ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι ως άνθρωπος και ως παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι».

Ο «Greek Freak» θα παίξει στο φετινό All Star Game στην ομάδα του Στεφ Κάρι, ο οποίος μάλιστα τον επέλεξε πρώτο. «Σημαίνει πολλά. Να είσαι η πρώτη επιλογή όταν υπάρχουν τόσοι σπουδαίοι παίκτες... Είναι σίγουρα κάτι πολύ όμορφο», παραδέχθηκε. Αναφορικά με την προοπτική να δουλέψει με τον Κόμπι Μπράιαντ, το καλοκαίρι, επεσήμανε: «Θα είναι κάτι ασύλληπτο! Όπως εξήγησα, θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζω και ο Κόμπι έχει τη Mamba Mentality. Έχει πέντε δαχτυλίδια και μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης». Τέλος, σε ερώτηση για το πώς θα φανταζόταν τον εαυτό του σε αυτή την ηλικία, των 23 ετών, εάν δεν έπαιζε μπάσκετ δεν δίστασε να απαντήσει: «Μάλλον θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ