22.8 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: “Η Ελλάδα σημαίνει πολλά για μένα”

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα uproxx.com και επανέλαβε πόσο πολλά σημαίνει γι' αυτόν η Ελλάδα: "Η Ελλάδα είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι από αυτό που είμαι και σημαίνει πολλά για μένα το ότι με υποστηρίζει η χώρα μου. Πάντα με συναρπάζει η υποστήριξη που λαμβάνω και από τις ΗΠΑ και από την πατρίδα μου. Προσπαθώ να είμαι σε επαφή με τους οπαδούς μου, διότι η αφοσίωσή τους σημαίνει τόσα πολλά για μένα". 

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είπε επίσης ότι "δεν ήξερα αν θα κατέληγα στο ΝΒΑ και στο επίπεδο που βρίσκομαι τώρα, αλλά σίγουρα αυτό ήταν το όνειρό μου. Αφιερώνω πολλές ώρες στο γυμναστήριο και δίνω ό,τι έχω για να γίνω ο καλύτερος που μπορώ. Οπωσδήποτε, όμως, υπάρχουν κι άλλα που μπορώ να πετύχω. Αυτό που κάνω στο γήπεδο είναι να βοηθώ την ομάδα να κερδίζει. Μου αρέσει πάντως να καρφώνω".

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε και για τη γνωριμία του με τον Άλεν Άιβερσον: "Από παιδί ήμουν θαυμαστής του ΑΙ. Έπαθα σοκ όταν τον συνάντησα, ήταν φοβερό. Το να ακούω τα λόγια ενθάρρυνσης που μου έλεγε σήμαινε πολλά, ειδικά από τη στιγμή που ακόμα αναπτύσσω την καριέρα μου κι αυτός είναι ένας θρύλος του ΝΒΑ".

So here I am thinking I’m pranking my fans and all of a sudden everyone disappears. I was confused, but then the DEW team flipped the script on me. Out of nowhere, AI is on the screen. I was shocked and it was awesome. Hearing his words of encouragement meant a lot, especially knowing that I’m still growing in my career and he is such a legendary NBA player.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ