26.3 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Η δουλειά δεν έχει τελειώσει» (vids+pics)

Συγκινημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση των Μιλγουόκι Μπακς στους τελικούς της Ανατολής στα φετινά πλέι οφ του ΝΒΑ.

Τα «ελάφια» απέκλεισαν τους Μπρούκλιν Νετς, κερδίζοντάς τους μες στο «Barclays Center», στο οποίο βρέθηκαν και περί τους 1.000 Έλληνες. «Ευχαριστώ τους Έλληνες που ήρθαν, μας βοήθησαν πολύ να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια και στους Μπρούκλιν Νετς για αυτήν τη σειρά», ανέφερε σχετικά ο Έλληνας διεθνής.

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν το «μπρέικ» απέναντι στους Νεοϋορκέζους, με τον «Greek Freak» να προσθέτει για την πρόκρισή τους: «Είναι σπουδαίο το συναίσθημα, στο τέλος της ημέρας προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι ή να μην απογοητεύομαι. Ήμουν σχεδόν συγκινημένος σήμερα εκεί έξω, γιατί πραγματικά κάναμε σπουδαία προσπάθεια. Θέλαμε να προστατεύσουμε την έδρα μας, το κάναμε με τους απίστευτους οπαδούς μας. Γυρίσαμε σε ένα μέρος στο οποίο είχαμε πέντε διαδοχικές ήττες. Όλοι είχαμε ανυπομονησία και νευρικότητα, όμως πιστεύαμε ο ένας στον άλλον, στην εκτέλεσή μας. Είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά η δουλειά δεν έχει γίνει ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να βλέπουμε το ένα ματς μετά από το άλλο».

Συνεχίζοντας, επεσήμανε: «Κάναμε τη δουλειά μας, τους αναγκάσαμε να πάρουν σουτ στο τέλος των επιθέσεων. Δεν έχει σημασία πόσα σουτ έχεις βάλει ή πόσα έχεις χάσει. Πρέπει να μένεις στο ματς, να παίρνεις τη σωστή απόφαση, το σωστό σουτ. Ο Τζρου Χόλιντεϊ το έκανε και στο τέλος μάς έδωσε τεράστια ώθηση. Έχουμε δουλέψει υπερβολικά σκληρά για να βρεθούμε σε αυτήν την κατάσταση, όχι μόνο στο μπάσκετ, αλλά στη ζωή μας. Ήμασταν σε έβδομο παιχνίδι εκτός έδρας. Παλέψαμε για αυτήν τη στιγμή, ήθελα να σταθούμε όρθιοι και να την απολαύσουμε, είμαστε "χτισμένοι" για αυτό! Ό,τι κι αν συμβεί, μένουμε μαζί».

https://www.youtube.com/watch?v=trG1NR2kKso

Αναφέρθηκε και στον πρώτο σκόρερ των γηπεδούχων, Κέβιν Ντουράντ, λέγοντας: «Έβαλε μεγάλα σουτ, αλλά αυτό κάνει. Είδα την μπάλα να πηγαίνει μέσα στο τέλος της κανονικής διάρκειας, όμως στην παράταση βάλαμε δύο καλάθια. Παίξαμε καλό μπάσκετ, είχαμε ελεύθερα τρίποντα που δεν βρήκαν στόχο, συνεχίσαμε να εκτελούμε, συνεχίσαμε να παίζουμε άμυνα. Πραγματικά, το θέλαμε αυτό ως ομάδα, είχαμε σκαμπανεβάσματα στη σειρά, βρεθήκαμε στο 0-2, ακόμη και σήμερα μπορούσαμε να έχουμε χάσει πριν από την παράταση. Για αυτό λέω ότι συγκινήθηκα, γιατί όλοι ήταν σε αυτό το παιχνίδι, ο προπονητής, ο πάγκος, όλοι. Όλοι έπαιξαν σκληρά».

https://www.youtube.com/watch?v=pdAG6IZSDpE

Κοιτώντας το μέλλον, έστειλε και το μήνυμά του εν όψει της συνέχειας των πλέι οφ: «Το μήνυμα εδώ είναι ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει. Δεν έχει τελειώσει! Κάναμε ένα σπουδαίο βήμα ως οργανισμός, οπότε πρέπει να απολαύσουμε τη στιγμή, αλλά σύντομα να δούμε τον επόμενο αντίπαλο και να συγκεντρωθούμε σε αυτόν. Δεν μπορώ να βλέπω το μέλλον, δεν μπορώ να το προβλέψω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θα κάνουμε το σωστό, θα παλέψουμε, θα παίξουμε σωστό μπάσκετ, θα το απολαύσουμε. Εάν το αποτέλεσμα είναι καλό ή όχι, δεν μπορώ να το γνωρίζω».

https://www.youtube.com/watch?v=7ipO9c0905Y



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ