16.6 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Επικεντρωνόμαστε στο τώρα κι όχι στους τελικούς»

Έφτασε η ώρα για το πρώτο παιχνίδι της pre-season των Μιλγουόκι Μπακς έναντι των Σικάγο Μπουλς κι ο Έλληνας ηγέτης της ομάδας, Γιάννης Αντετοκούνμπο, μίλησε μεταξύ άλλων για τις ενοχλήσεις που ένιωθε, για τις νέες μεταγραφές αλλά και για τους στόχους της ομάδας του τονίζοντας ότι σκοπός είναι να κοιτά κανείς το αύριο, αν θέλει οι στόχοι του να έχουν αποτέλεσμα στο μακρύ μέλλον.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είχα ενοχλήσεις στους αστραγάλους και αποφασίσαμε να απέχω απ’ τις αγωνιστικές δραστηριότητες. Νιώθω καλύτερα τώρα και είμαι έτοιμος για τον αγώνα. Είναι ευχάριστα τα training camp και οι προπονήσεις, αλλά είναι πιο όμορφο να παίζεις με αντίπαλο άλλης φανέλας. Έχουμε δουλέψει σκληρά, έχουμε παίξει καλό μπάσκετ. Μακάρι να το μεταφέρουμε και κόντρα στο παιχνίδι, θα είναι δύσκολα απέναντι στους Μπουλς.

Οι μεταγραφές δίνουν περισσότερο βάθος, διαφορετικές ικανότητες, προσφέρουν σουτ, παίζουν δυναμικά, είναι ανταγωνιστικοί. Θα βοηθήσουν στην ομάδα. Πλέον υπάρχει πιο ομαδικό κλίμα, όχι περισσότερο ατομικό παιχνίδι.

Τέλος, δεν σκεφτόμαστε αν θα προκριθούμε στους τελικούς περιφέρειας, στον δεύτερο γύρο, στους τελικούς. Πηγαίνουμε με την κάθε ημέρα ξεχωριστά. Προσπαθούμε να είμαστε καλύτεροι από το χθες, επικεντρωνόμαστε στο να είμαστε καλύτεροι τώρα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ