18.6 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Είναι απίστευτο, το αξίζουμε όλοι»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε κατά τη διάρκεια της παρέλασης των Μιλγουόκι Μπακς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του ΝΒΑ.

Ο «Greek Freak» γιορτάζει με την ψυχή του το μεγάλο κατόρθωμα των «ελαφιών». Άλλωστε εκείνος ήταν που πήρε τους συμπαίκτες του από το... χέρι και τους οδήγησε στο θρίαμβο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αναδείχθηκε δικαιότατα MVP της σειράς των τελικών και με τους 50 πόντους που σημείωσε στον έκτο τελικό, υπέγραψε την κατάκτηση του τίτλου.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια της παρέλασης ο 26χρονος σούπερ σταρ υποστήριξε:

«Είναι απίστευτο, τους βλέπω όλους χαρούμενους. Αυτός ο κόσμος μας στήριξε από την πρώτη μέρα. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε για εκείνους. Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει και είμαι χαρούμενος που βλέπω χαρούμενους ανθρώπους. Οικογένειες να είναι εδώ και να βγάζουν φωτογραφίες. Από την άλλη αυτός ο κόσμος μας στήριξε από την πρώτη μέρα και ήταν υπέροχο που καταφέραμε να κάνουμε κάτι τόσο σπουδαίο γι' αυτήν την πόλη. Και είμαι χαρούμενος που οι φίλαθλοι είναι εδώ και γιορτάζουν μαζί μας».

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο ο οποίος βρίσκεται σε ένα τζιπ δίπλα στο λεωφορείο των Μπακς: «Είμαι χαρούμενος και για εκείνον, πρέπει να προσέχει και δεν είναι δίπλα μας δυστυχώς. Όμως, το αξίζει, όπως το αξίζουμε όλοι. Τα καταφέραμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ