32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Αντετοκούνμπο: «Είμαστε σε καλό σημείο»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε υψηλό σημείο, αλλά μπορεί και καλύτερα σύμφωνα με το Θανάση Αντετοκούνμπο.

Οι «πράσινοι» ξεπέρασαν το εμπόδιο της τυπικά γηπεδούχου ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, και πήραν την άτυπη «ρεβάνς» για τον αποκλεισμό τους από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο 25άχρονος φόργουορντ μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ για τη νίκη τους επί της «Ένωσης», αλλά και τη δύσκολη αποστολή που έχουν να φέρουν εις πέρας την Τετάρτη (17/01, 19.45) στην Κωνσταντινούπολη, κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για την Ευρωλίγκα. Αναλυτικά όλα όσα είπε…

-Θανάση, η επιβλητική εμφάνιση απέναντι ΑΕΚ οφείλεται και στον αποκλεισμό από το Κύπελλο;
«Δεν ξέρω εάν οφειλόταν σε αυτό. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς και να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Σε όλους τους αγώνες μπαίνουμε στο παρκέ για τη νίκη. Αυτό κάναμε και χθες (14/01). Θέλαμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε, αφού ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή έως το τέλος».

-Η ομάδα δείχνει κάθε παιχνίδι και καλύτερη. Έχετε να δώσετε πολλά ακόμα; Σε ποιο επίπεδο βρίσκεστε με άριστα το 100;
«Θεωρώ ότι τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Με εξαίρεση το Κύπελλο, σε πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Βρισκόμαστε σε υψηλό επίπεδο, αλλά σίγουρα βάσει των δυνατοτήτων μας νομίζω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο».

-Τώρα, έχετε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρμπαχτσε...
«Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στην έδρα της, μια εξαιρετική ομάδα, που θα διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, ωστόσο εάν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ